19 Nisan 2024, Cuma

BAL'da Aydın takımlarının rakipleri belli oldu

25 Mayıs 2021, Salı 14:10

     


Bölgesel Amatör Lig'de Aydın'ı temsil eden Eşin Grup Sökespor ve Kuşadaspor, Afyonkarahisar temsilcileri Bolvadin Belediyespor ve İscehisarspor ile mücadele edecek.

Yeni statüsü ile 9 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig'e katılım başvurusunda bulunan 108 takım, bölgesel olarak 4 ayrı grupta toplandı. Her bölgede 8‘er grup bulunurken, final maçları sonunda her bölgenin şampiyonu 3. Lig'e yükselecek.

Aydın temsilcileri Eşin Grup Sökespor ve Kuşadaspor, Afyonkarahisar temsilcileri Bolvadin Belediyespor ve İscehisarspor ile aynı grupta mücadele edecek. 9 Haziran Çarşamba günü başlayacak olan karşılaşmalar, hafta içi ve hafta sonu deplasmanlı olarak oynanacak.

Yeni sezon hazırlıklarını sezon açılışının yapıldığı Ekim ayından bu yana aralıklı olarak sürdüren Eşin Grup Sökespor'un Antrenörü Ayhan Yıldız, lige hazır olduklarını söyleyerek, “Yaklaşık yedi sekiz aydır liglere hazırlandık. Biz de bir an önce liglerin başlamasını iple çekiyoruz. Şampiyonluk için şansımızı zorlamak istiyoruz” dedi. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler