29 Mart 2024, Cuma

ÇİNE MADRANSPOR TEKNİK HEYETİ BELLİ OLDU

17 Şubat 2021, Çarşamba 16:05

     


Çine Madranspor pandemi sonrası lige hazırlanırken teknik heyet belirlendi. Çine Madranspor'u bu sezon Teknik Direktör Cihan Demir çalıştıracak.

Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele edecek olan Çine Madranspor teknik heyetini oluşturdu. Teknik Direktör Cihan Demir'e emanet edilen Çine Madranspor'da Bahri Bentür yardımcı teknik direktör, Gürdağ Alıcıoğlu kaleci antrenörü, Harun Yıldız masör ve Emin Güney ise Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapacak.

"BİZİM İÇİN BİR GURUR"

BAL Liginde mücadele ruhu yüksek bir takım oluşturmak istediklerini ifade eden Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, "Teknik heyetimizi oluşturduk. Lig hazırlıklarımıza başlıyoruz. Güzel bir takım kurmak istiyoruz. Ligde Çine Madranspor'un varlığını hissettirmek ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek bizim için bir gurur" dedi.

"AMAÇ ÇİNE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK"

Çine Madranspor Teknik Direktörü Cihan Demir ise, "Çine Madranspor'un 3. Lig döneminde teknik direktör yardımcısı olarak görev aldığım yıllar oldu. Amacımız ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu görevi bize layık gören yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Çine Madranspor taraftarını mutlu etmek için yeşil sahalarda mücadele edeceğiz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler