19 Nisan 2024, Cuma

ÇİNE VE KARPUZLU'DAN ARIKAN'A DESTEK

6 Ağustos 2020, Perşembe 12:04

     


Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Hasip Arıkan, Çine ve Karpuzlu’daki kulüp başkanları ve yöneticileriyle buluştu. Kulüp yetkilileriyle istişare yapan Arıkan, istek ve talepleri dinledi. Karpuzlu ve Çine’deki kulüpler, başkan Arıkan’a 11 Ağustos’taki kongrede tam destek sözü verdi.

 

Aydın’daki amatör kulüplerle görüşmelerini sürdüren ASKF Başkanı Hasip Arıkan, Efeler, Nazilli ve Germencik’in ardından Çine’de de kulüp başkan ve yöneticilerle bir araya geldi. Köfteci Kasap Mehmet Zengin’in Yeri’nde akşam yemeğinde bir araya gelen ASKF yönetimi ve kulüplerin toplantısında; Başkan Hasip Arıkan, Genel Sekreter Ercan Gündoğdu, Karpuzlu-Çine ASKF Bölge Sorumlusu Erdoğan Demirel, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz, Çine Madranspor Başkanı Tuncay Erçin başta olmak üzere, Çine ve Karpuzlu’daki amatör kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldı. Federasyonda gelecek dönem için yeniden aday olduğunu ve son kez 1 dönem daha başkanlık görevine talip olduğunu dile getiren Başkan Arıkan’a, kulüp başkanları ve yöneticilerinden tam destek geldi. Ayrıca Çine’de Akçaova ve Evciler için saha düzenleme taleplerini dinleyen başkan Arıkan, konuyu yetkili mercilere taşıyacağını dile getirerek, Çine Belediyesi ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü desteği ile bu ihtiyaçların karşılanabileceğini söyledi.

 

BAŞKAN DİNÇER’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gecenin sonunda ASKF Başkanı Hasip Arıkan tarafından, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e spora katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edilecekti. Ancak yoğun iş programından dolayı toplantıya katılamayarak selam gönderen başkan Dinçer adına takdim edilen plaketi, Çine Madranspor Başkanı Tuncay Erçin ve Çine Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Yavaş teslim aldı. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler