19 Nisan 2024, Cuma

Şampiyonluk kupası ile Başkan Dinçer'i ziyaret ettiler

6 Mart 2020, Cuma 16:40

     


Aydın Amatör Süper Lig 2. Grubunu lider olarak tamamlayan Çine Madranspor yönetici ve antrenörleri, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i şampiyonluk kupası ile birlikte makamında ziyaret etti.

 

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grubunu lider olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig'e çıkabilmek için Play Off hakkını elde eden Çine Madranspor'un Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, Teknik Direktör Sunay Güneş, Teknik Direktör Yardımcısı Tolga Paldrak ve kaleci antrenörü Saner Targıtay’ı makamında kabul eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Çine Madransporumuzu yürekten kutluyorum. Maddi ve manevi olarak belediye olsun, kendi şahsım olsun hep Çine Madranspor'un yanında olduk ve bundan sonra da olacağız. Burada emeği geçen başta Çine’nin fedakar insanları ve taraftarları olmak üzere herkese teşekkür ediyorum, Play Off’ta da başarılı olacağımıza eminim" dedi.

 

BAŞKAN DİNÇER'E SÖZ VERDİ

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'i bugüne kadar vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "Başkan her zaman bizim yanımızda oldu. Maddi olsun, manevi olsun bizleri hiç kırmadı. Daha güzel başarılara imza atacağımız sözünü kendisine veriyoruz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler