26 Nisan 2024, Cuma

Şampiyonluk kupası ile Kaymakam'ı ziyaret ettiler

5 Mart 2020, Perşembe 17:52

     


Aydın Amatör Süper Lig 2. Grubunu lider olarak tamamlayan Çine Madranspor'un yöneticileri, şampiyonluk kupası ile birlikte Çine Kaymakamı Turan Erdoğan'ı ziyaret etti.

 

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grubunu lider olarak tamamlayan ve Bölgesel Amatör Lig'e çıkabilmek için Play Off hakkını elde eden Çine Madranspor'un Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, Teknik Direktör Sunay Güneş, Teknik Direktör Yardımcısı Tolga Paldrak ve kaleci antrenörü Saner Targıtay, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan'ı ziyaret etti.

 

"YÜREKTEN İNANIYORUM"

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan'a kulübe sağlamış ve sağlayacak olacakları maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür etti. Çine Kaymakamı Turan Erdoğan ise, Çine Madranspor'un şampiyonluğunu kutlarken, "Çine Madranspor ilçemizi temsil eden tarihi bir kulüp. Şampiyonluğunu kutluyorum. Çine Madranspor almış olduğu başarılar ile ilçemizi mutlu etti ve onurlandırdı. Play Off''tada bu başarısını devam ettirerek inşallah Bölgesel Amatör Lige çıkacak, ben yürekten inanıyorum" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler