29 Nisan 2024, Pazartesi

Çineli genç futbolcu, Milli Takım'a seçildi

1 Kasım 2023, Çarşamba 19:57
Son güncelleme: 1 Kasım 2023, Çarşamba 20:20

     


Altınordu Çine Futbol Okulu’nda yaklaşık 6 yıldır eğitim gören ve pilot takımı Evcilerspor’da U11'den itibaren tüm yaş kategorilerinde formasını başarıyla temsil eden 14 yaşındaki Halis Altıntaş, U14 Milli Takım kadrosuna davet edildi.

Aydın’daki Ege bölge seçmelerini başarıyla tamamladıktan sonra İzmir’de yapılan son seçmelerde de kendinden bahsettirip 7 Kasım 2023 günü İzmir Atatürk Stadyumu yan sahalarda yapılacak U14 Milli takım aday kadrosuna davet edildi.

Altınordu Çine Futbol Okulu ve Evcilerspor Teknik Sorumlusu Erkan Şahin, "Halis yaklaşık 6 yıldır Futbol Okulumuzda çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. İyi futbolun yanı sıra iyi birey ve iyi vatandaş sloganının tüm özelliklerini barındıran bir karaktere sahiptir. Halis’in U14 Milli takıma seçilmesi ailesini, bizleri, takımdaki tüm arkadaşlarını ve tüm Çinelileri mutlu etti. Bu çalışmalarımızın karşılığını almaya başladık ve devamı gelecektir” dedi.

Başarılı sporcu Halis Altıntaş da “Benim buralara kadar gelmemde sonsuz emeği olan Erkan Hocam başta olmak üzere Soner Hocama, Uygar Hocama ve beni her konuda destekleyen aileme sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler