29 Mart 2024, Cuma

“Belediye binası yenilenenler seçimi kaybetti”

29 Mart 2021, Pazartesi 18:22

     


Çine’de partililerini ziyaret eden CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül, parti binasının satın alınmasında emeği bulunan İlçe Başkanı Tayfun Şahin’i tebrik etti. Milletvekili Tezcan’ın “Belediye binasını da yenileyelim” sözüne, Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, “Belediye binası yenilenen arkadaşlarımız seçimi kaybetti ama bu bina bize uğurlu geliyor” yanıtını verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Çine İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Ziyarete, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur ve muhtarlar ile partililer katıldı.

İl Başkanı Ali Çankır ile milletvekilleri parti binasında partilileri ile bir araya geldi. Milletvekili Bülent Tezcan ile Süleyman Bülbül’ün ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını dile getiren CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “İlçede partimiz ile özdeşleşen bu binamızı geçen yıl satın aldık. Binamızı satın alırken milletvekillerimizin emeği ve katkısı çok büyük oldu. Ben kendilerine bu nedenle teşekkür ediyorum” dedi.

“BU BİNA BİZE UĞUR GETİRİYOR”

Geçen yıl 350 bin liraya alınan binaya tadilat yapacaklarını da dile getiren İlçe Başkanı Şahin’e ,milletvekilleri Tezcan ve Bülbül, partiye kazandırdığı bu binadan genel iktidarı da kazanacaklarını dile getirerek, kendisine teşekkür ettiler. Daha sonra CHP’li Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’i makamında ziyaret eden milletvekilleri ve İl Başkanı Çankır, bir süre burada istişarede bulundu. Milletvekili Tezcan, “Parti binası gibi belediye binamızı da yenileyelim” dedi. Tezcan’ın bu sözüne Başkan Dinçer, Osman abiden sonra belediye binamızı yenilemedik. Bu bina bize uğur getiriyor. Belediye binasını yenileyen belediye başkanları, seçimleri kaybediyor” diyerek, esprili bir dille cevap verdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler