29 Mart 2024, Cuma

Başkan Kandemir Ankara'da kamp kurdu

21 Ekim 2021, Perşembe 08:42

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Salı günü gittiği Ankara'daki görüşmelerin devam ettiğini belirtirken, önümüzdeki Çarşamba günü döneceğini ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine'de yapılması planlanlanan yatırımlar nedeniyle Ankara'da bulunan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, bakanlıklardaki randevu ve görüşmeler nedeniyle 27 Ekim Çarşamba günü ilçeye döneceğini belirtti.

AK Parti Aydın Milletvekillerine ayrı ayrı ziyaretler gerçekleştiren Başkan Kandemir, Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Karayolları Genel Müdürlüğünde görüşmeleri olduğunu ifade etti. Yeni yapılacak olan Çine Devlet Hastanesi, 1 No'lu Ana Sağlık Merkezi, Cezaevi projelerinin yanı sıra ilçeye kazandırmak istedikleri yatırımların takibi için çalıştıklarını söyleyen Başkan Kandemir, "Daha önce ilçemize ziyaret eden İçişleri, Ulaştırma ve Alt Yapı, Tarım ve Orman bakanlarımızdan taleplerde bulunmuştuk. Aydın Milletvekilimiz ve Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanımız Mustafa Savaş ile birlikte bu taleplerimizin takibi için Ankara'da uzun soluklu çalışmamız olacak. Bakanlıklardaki görüşmelerimiz çok olumlu geçiyor. Çine'nin çehresini değiştirecek ve kalkınmasını sağlayacak yatırımlar olacak. 2022 Çine için yatırım yılı olacak. Döndüğümde bu yatırımların müjdesini ilçe halkımız ile ayrıca paylalacağız' ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler