28 Mart 2024, Perşembe

BAŞKAN BOZKURT: MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

19 Kasım 2020, Perşembe 15:40

     


İYİ Parti Çine ilçe Başkanı Erkan Bozkurt, Geleceğimizin, esnafımızın, emeklimizin, EYT lilerimizin, çiftçimizin ve tüm halkımızın gözünde partimize güven artıyor. İYİ parti güçlenmeye devam ediyor ve genel başkanımız Sayın Meral Akşener'’in dediği gibi millet bizi çağırıyor" dedi. 

 

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, koronavirüsün önüne geçmek amacıyla kabine toplantısında alınan yeni tedbirler kapsamında 20 kasım Cuma günü saat 20.00'dan itibaren kapatılacak olan iş yerlerini çalıştıran esnafları zor günler beklediğini ifade ederek destek çağrısında bulundu. İYİ Parti Çine ilçe Başkanı Erkan Bozkurt, yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi: Kahvehane ve kıraathaneler, sadece paket servis yapacak lokantaları çalıştıran esnaflar için esnaf odaları ve esnaf kefalet odaları başkanlarımızı göreve davet ediyoruz. Sağlığımız için alınan hiçbir karara karşı değiliz fakat zor şartlarda ayakta duran esnafımız iş yerleri de kapanınca nasıl bir yaşam tarzı sürecek. Gelir  yok ama giderler olduğu gibi devam etmekte olacaktır. Bu sebeplerden dolayı esnaflarımız için SSK-BAĞKUR vergi ödemelerinden muaf tutulmalıdır.

 

Bozkurt, "İş yerleri kapanan esnaflarımıza, okulların 31 Aralık 2020 tarihine kadarda uzaktan eğitim verecek olmasından dolayıda servisçi esnafımız ve okullardaki kantin işletmecisi esnaflarımızın kira yardımı, elektrik, su ve doğal gaz gibi genel giderlerini karşılamak için her ay düzenli olarak belli oranlarda esnafımıza yardım yapılmalıdır. Bu görevde esnafımızın bağlı bulunduğu oda başkanlarımıza, nasıl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Sayın Bircan Öter'in şoför esnafına sahip çıktığı gibi diğer oda başkanlarımızı ve iktidar partisinin yetkililerine düşmektedir.
Geleceğimiz çocuklarımızın eğitimi uzaktan eğitim olarak 31 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecektir. Cumhur İttifakı Çine İlçe yöneticilerimiz hiç çıkıp da acaba hangi mahallemizde kaç tane çocuğumuzun tableti bilgisayarı en önemlisi İnternet var mı online eğitime EBA'ya girebiliyorlar mı? Diye bir çalışmaları oldu mu? Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çine İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından özellikle kırsal mahallelerde gezici EBA destek noktası aracı diye haberi yapılan otobüsten Çine merkez hariç 65 mahallemize birer adet otobüs mü bırakıldı yoksa bir otobüs bir gün Topçam Mahallemizde bir gün Bedirler Mahallemizdeki EBA'ya bağlanamayan çocuklarımıza mı ders veriyor. Gençlerimizi, çocuklarımızı umutsuzluğa sürüklemeye hakkınız var mı? Geleceğimizin, esnafımızın, emeklimizin, EYT lilerimizin, çiftçimizin ve tüm halkımızın gözünde partimize güven artıyor. İYİ parti güçlenmeye devam ediyor ve genel başkanımız Sayın Meral Akşener'’in dediği gibi millet bizi çağırıyor" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler