25 Nisan 2024, Perşembe

ÇAKIR SOYLU'YU ÇİNE'YE DAVET ETTİ

16 Aralık 2020, Çarşamba 20:13

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, ilçeye kazandırılan yeni modern Hükümet Konağı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu Çine'ye davet etti.

Bir dizi ziyaretler ve ilçede yapılacak yatırımların takibi için Ankara'ya giden AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, Çine'ye kazandırılan yeni modern Hükümet Konağı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve TBMM KİT Komisyon Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş'a teşekkürlerini iletti.

Çine'ye kazandırılacak yeni yatırımlar olduğunu vurgulayarak önümüzdeki günlerde bu yatırımları müjdeleyeceğini belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, "Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun desteğiyle faaliyete geçen hükümet konağımızı yerinde görmesi adına Sayın Bakanımız Süleyman Soylu, Sayın TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş aracılığı ile davet ettik. Uygun bir zamanda Sayın Bakanımızı Çine'de ağırlamaktan gurur ve mutluluk duyacağız. Bu vesile ile bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Sayın TBMM KİT Komisyonu Başkanı Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş'a ve bu güzel eserin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca, ilçemiz ile ilgili yeni yatırımları da önümüzde ki günlerde açıklayacağımı Çineli hemşerilerime müjdeliyorum" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler