28 Mart 2024, Perşembe

"AYDIN İÇİN KABUL EDİLEMEZ BİR DURUM"

16 Şubat 2021, Salı 12:29

     


AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, "Gaziantep 7,5 milyar dolar ihracat yapmış. Aydın'da ise hala 750 milyon dolarlık ihracatları konuşuyoruz. Aydın için kabul edilemez bir durum" dedi. 

 

AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz, AK Parti Çine İlçe Teşkilat ziyaretinde Aydın ihracatına değindi. Aydın'ın bir çok ilden daha çok imkanı olmasına rağmen bu imkanlarını katma değere dönüştüremediğini söyleyen Vekil Yavuz, "Gaziantep 7,5 milyar dolar ihracat yapmış ve hedefi ise 10 milyar dolar. Bizim onlardan hiçbir eksiğimiz yok ve aksine fazlamız var. Gerek tarımsal gerek turizm açısından bizim imkanlarımız daha fazla. Maalesef biz 750 milyon dolar ihracatımızı 760 milyon dolar yaptığımızda çok seviniyoruz. Aydın için kabul edilemez bir durum" şeklinde konuştu. 

 

YAVUZ: YAKTIN BİZİ REİS
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milli Uzay Programı ile ilgili yapmış olduğu açıklamasına muhalefetin tepkisine dikkat çeken Vekil Yavuz, "Sayın Cumhurbaşkanımız, "Milli Uzay Programı'ndaki birincil ve en önemli hedefimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Ay'a ilk teması gerçekleştirmek" dedi. Bende 'Yaktın bizi reis' diye bir tweet attım. Biz muhalefete buradan kalkıp Çin'e giden treni anlatamıyoruz, algılayamıyorlar, uzay konusunu nasıl anlayacaklar bilemiyorum. Tabi biz bazılarının derdini anlıyoruz. Abdülhamit Han döneminden beri hep aynı oyunlar devam ediyor. PKK bitme noktasına geldi bundan ciddi derecede rahatsız olanlar var. Muhalefet sorunları çözüm üretme noktasında çalışmıyor, amaçları belli" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler