29 Mart 2024, Cuma

Başkan Özmen Çine'yi ziyaret etti

5 Mart 2021, Cuma 18:10

     


AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine'de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Çarşı esnafını gezerek hayırlı işler dileyen Özmen, Ziraat Odası Başkanlığında çiftçilerin sorunlarını dinledi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen'e AK Parti Çine İlçe Başkanı Ergüven Özcan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Esnafları ziyaret ederek hayırlı iş ve bol kazanç dileyen Özmen, Cuma Namazını Evciler Mahallesi'ndeki camide kıldı. Özmen, Evciler'deki Söğütcük Deresi'nin ıslah çalışmalarının en kısa sürede başlayacağını söyledi. İlçenin en eski ayakkabıcılarından Salih Özay, Başkan Özmen'e AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı'nın da kendisinden ayakkabı aldığını söyleyip ayakkabı tavsiyesinde bulundu. Başkan Özmen, Özay'ın önerdiği iki çift ayakkabıyı satın aldı. Özay, "Siz sürekli sahadasınız, siyasetçinin en büyük sermayesi ayakkabı olmalı. O nedenle size sağlıklı ayakkabı şart" dedi.

 

EŞİYOK, ÖZMEN'E TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, ardından Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok'u makamında ziyaret etti. Eşiyok, çiftçilerin sorunları Başkan Özmen'e iletti. Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, "Çiftçinin sorunları bitmez. Hayat devam ediyor. Sorunların çözümü için bizi dinleyen Başkan Ömer Özmen'e teşekkür ederiz" dedi.

 

"ÇİFTÇİMİZİN DURUMUNU ÖNEMSİYORUZ"

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, "Evciler Mahallesi girişinde bir cep ihtiyacı olmuş. Dere ıslah çalışmalarını başlatacağız. Esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımız şuan memnun ancak işyerlerinin yeniden kapanmaması için tedbirleri elden bırakmamak gerekir. Ben bu hastalığın yaz sonu itibari ile gündemimizden kalkacağını umuyorum. Aydın tarım kenti, 100 yıllık hayal olan Adnan Menderes Barajı ayrıca sulama sistemleri ile bütün ovayı kapsayan bir imkan sunuyor. DSİ'nin geçen yıla göre yatırım bütçesi 2.5 kat arttı. Çiftçimizin durumunu önemsiyoruz. Ziraat Odası Başkanımız Osman Bey'i ziyaret ettik, sorunları dinledik. Bu sorunlara çözüm getireceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

"ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK"

AK Parti Çine İlçe Başkanı Ergüven Özcan da, "Teşkilat olarak esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün yanındayız. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. İl Başkanımız Ömer Özmen'i ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Teşkilat olarak ziyaretlerimiz devam edecek" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler