2 Mayıs 2024, Perşembe

AK Parti’nin aday tanıtımına Dinçer damgasını vurdu

5 Şubat 2024, Pazartesi 11:15

     


AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısına, Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer damgasını vurdu.

Efeler Atatürk Spor Salonu’nda dün gerçekleştirilen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda büyük coşku ve heyecan yaşandı. Toplantıya, AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti ve MHP Aydın İl ve İlçe teşkilatları ve binlerce partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten yaparken, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ile AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala da birer konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaların ardından Cumhur İttifakının 17 İlçe Belediye Başkan Adayı tek tek kamuoyuna tanıtıldı. AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer’in sahneye davet edilmesi ile birlikte salonun her iki tribününde bulunan partililer tarafından tezahüratlar yapıldı. Çine Belediye Başkan Adayı Dinçer’in kızı Elif ile birlikte sahnede poz verirken, programa katılan Çine Gençlik Kolları ve partiler “Başkan Ali Dinçer” tezahüratları yaptı. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler