2 Mayıs 2024, Perşembe

AK Parti Çine'de gövde gösterisi yaptı

5 Şubat 2024, Pazartesi 16:29
Son güncelleme: 5 Şubat 2024, Pazartesi 17:27

     


AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Çine’de yoğun bir kalabalık ve meşalelerle karşılandı. Programda, 30 yıldır CHP'nin bayrağını salladığını dile getiren Veli Kılışçı ile İYİ Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Gök’e, AK Parti rozeti takıldı.

AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarının açıklanmasının ardından, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş da seçim startını memleketi Çine’den verdi. Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile teşkilat yöneticileri, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve yüzlerce hemşehrisi tarafından karşılandı.

İlk ziyaretini Çine’den başlatan Mustafa Savaş’a AK Parti İl Yöneticileri başta olmak üzere, AK Parti MKYK Üyesi Umut Tuncer, AK Parti Aydın Milletvekilleri Ömer Özmen ile Seda Sarıbaş’ın yanı sıra bugüne kadar AK Parti’den milletvekili seçilen isimler eşlik etti. Açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, 31 Mart Yerel Seçimlerinde hem Çine Belediyesi’ni hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni kazanacaklarının sözünü verdi.

“HEP BİRLİKTE DERTLENİP, HEP BERABER BU SEÇİMİ ALACAĞIZ”

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer de, “Bizim Çine için bir hayalimiz var, bu hayali gerçekleştirmeyi biz inandık ve bu inancımıza sizler de ortak olun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi Büyükşehir’de Mustafa abimizin desteği ile Çine'de de bizim belediyeciliğimizle 3’lü bir hizmetle güçlü bir belediye oluşturmak istiyoruz. Şuan bu yemeği yapmak için bütün malzemeler elimizde, bütün ustalar da elimizde. Sizin sadece bu yemeğe tuz katmanız kalıyor. Hep birlikte dertlenip, hep beraber bu seçimi alacağız ve sağın bayrağını hep birlikte Çine’de dalgalandıracağız” sözlerine yer verdi.

“BİZ ONLARIN KÜÇÜK OLSUN BİZİM OLSUN ZİHNİYETİNİ YIKACAĞIZ”

Çineli hemşehrilerinin büyük coşkusu ile karşılanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın’ın ve Çine’nin kayıp yılları olduğunu ve bu kayıp yılları da AK Parti’nin gidereceğini vurguladı. Savaş, “Benim 3 dönem boyunca sahip çıktınız ve milletvekili seçtiniz. Sizden ricam bu seçimde yeniden sahip çıkın ve Büyükşehir Belediye Başkanı seçin. Benim bundan en ufak bir endişem yok. Daha sonra da Çine ve Aydın’ı hep birlikte örnek şehir yapalım. Çünkü şehrimizin buna ihtiyacı var. Aydın’ın turizm kenti Kuşadası ve Didim’de hala fosseptik çukurları var. İncirliova’nın Germencik’in altyapısı yok. Merkez İlçe Efeler’in de yarısında altyapı yok. Bu pislik nereye gidiyor. Tabi ki Menderes Nehri’ne ama bizimle birlikte o Menderes Nehri daha berrak akacak artık. Biz onların küçük olsun bizim olsun zihniyetini yıkıp, büyük olsun hepimizin olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

“AMATÖR BİR TAKIMDA KADROYA GİRMEK İSTERKEN, ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GELDİM”

30 yıldır CHP’nin bayrağını salladığını ifade eden ve AK Parti rozeti takan Veli Kılışçı, “Öncelikle rozetimi takan Semiha hanıma teşekkür ediyorum. Çok fazla konuşmak istemiyorum ama sadece insanları aydınlatmak istiyorum. Evciler Köyü’nde yaşıyorum, 20 yıl Evcilerspor Kulübü başkanlığı yaptım. 30 yıl Cumhuriyet Halk Partisi'nde bayrak salladım. Siyaseti rahmetli Ekrem Erol'dan öğrendim. Onun söylediği söz şuydu, ‘evladım siyaset gönül alma sanatıdır, insanlara küsmeyeceksin, darılmayacaksın’ derdi. Beni buraya getiren Burhan Kandemir Başkanımdır, bunu henüz kendisi de farkında değildir. Beni buraya getirecek bir güç yoktu ve doğanın kanuna da aykırıydı. Eğilseydim çok kapıdan geçerdim. Burhan Başkan'ın iyi bir siyasetçidir, bir kelimesi benim gönlümü aldı. Siyaset gönül alma sanatıdır ve bunu en iyi şekilde uyguladı. Çorbada tuzum olsun, onun için geldim. Çünkü Çine’mizin hizmete ihtiyacı var onun için geldim. Köyümün hizmete ihtiyacı var, onun için geldim. Amatör bir takımda kadroya girmek isterken, Şampiyonlar Ligi'ne geldim. Burada kadroya girmeye değil, gönlünüze girmeye geldim. Kabul ederseniz ‘hoş buldum’ derim” sözlerine yer verdi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler