27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine’de yıllarını CHP'ye verenler AK Parti saflarında yer almaya devam ediyor

2 Mart 2024, Cumartesi 10:07
Son güncelleme: 2 Mart 2024, Cumartesi 10:08

     


Aydın’ın Çine İlçesi’nde yıllarını CHP’ye veren isimler, AK Parti saflarında yer almaya devam ediyor. CHP’den ayrılarak AK Parti’ye katılan Ahmet Aydın ile Alican Özkaya’nın rozetlerini, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer taktı.

CHP Çine İlçe Örgütü’nde yaşanan krizler sonrası partililer AK Parti saflarına dahil olmaya devam ediyor. Belediye Başkan Adaylığı döneminde yaşanan krizlerin büyüyerek devam ettiği belirtilen CHP Çine İlçe Örgütü’nde, küskünlerin sayıları da oldukça fazla olduğu dillendirilmeye başladı.

30 yıl CHP’nin bayrağı salladığını belirten Veli Kılışçı, geçtiğimiz günlerde AK Parti rozetini takmıştı. Rozetini takan Kılışçı, “Çine’mizin hizmete ihtiyacı var onun için geldim. Köyümün hizmete ihtiyacı var, onun için geldim. Amatör bir takımda kadroya girmek isterken, Şampiyonlar Ligi'ne geldim. Burada kadroya girmeye değil, gönlünüze girmeye geldim. Kabul ederseniz ‘hoş buldum’ derim” açıklaması yapmıştı.

Veli Kılışçı’nın ardından yıllarını CHP’ne veren Ahmet Aydın ile Alican Özkaya’ya AK Parti rozeti takıldı. AK Parti İlçe hizmet binasında gerçekleşen rozet takma töreninde konuşan AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Orada yaşadığınız sıkıntıları biliyoruz. İlçemize katkı sunmak için bu kararı aldınız. Yeni Çine’mizin inşasını hep birlikte kuracağız” dedi.

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer de, destekleri ile kendilerine güç verdiklerini belirterek Ahmet Aydın ile Alican Özkaya’nın rozetlerini taktı. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler