29 Mart 2024, Cuma

Çine'de psikolog sayısı ikiye yükseldi

18 Şubat 2020, Salı 14:18

     


Çine Sağlıklı Hayat Merkezi'nde Psiko Sosyal Danışmanlık Birimi açılırken, psikolog Giray Tarhan hizmet vermeye başladı.

 

Çine Sağlıklı Hayat Merkezi'nde oluşturulan Psiko Sosyal Danışmanlık Biriminde psikolog Giray Tarhan görevine başladı. Tarhan, Çine Devlet Hastanesi'nde hizmet veren psikolog Dilek Sert ile birlikte ilçede psikolog hizmeti veren ikinci isim oldu. Çine İlçe Sağlık Müdürü Doktor Ensar Uygun, Psiko Sosyal Danışmanlık Birimi ile koruyucu ruh sağlığına yönelik çalışmalar gerçekleştireceklerini bu anlamda eğitim başta olmak üzere çeşitli kurum ve kuruluşlarda seminerler planladıklarını ifade etti.

 

Çine Sağlıklı Hayat Merkezi Psiko Sosyal Danışmanlık Birimi'nde psikolojik danışmanlık hizmeti veren Aydın doğumlu Giray Tarhan, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Aydın'da alırken, Hacettepe Üniversitesi'nden mezun oldu. Aile danışmanlık unvanını Ege Üniversitesi'nde alan Tarhan klinik psikolog unvanını ise İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde aldı. Tarhan daha önce 11 yıl Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde hizmet verdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler