29 Mart 2024, Cuma

Bir İstanbul masalı Çine’de devam etti

29 Haziran 2021, Salı 09:37

     


İstanbul’da bir şirkette çalışan Çineli Refik Güner, havalimanında tesadüfen karşılaştığı Ceyda Bayrak ile 5 yıl süren arkadaşlıklarını, evlilikle taçlandırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’nin tanınmış ailelerinden Saniye ve Barlas Güner çiftinin oğulları Refik Güner, Zonguldaklı Hatice ve Levent Bayrak çiftinin kızları Ceyda Bayrak ile yaşamını birleştirdi. Türkiye’nin önde gelen bir şirketinde çalışan Refik Güner, turizmci Ceyda Bayrak ile 2016 yılında İstanbul’da tesadüf karşılaşmalarını önce arkadaşlığa daha sonra da evliliğe dönüştürdü.

Evlilik yolunda bir yıl önce adım atan Refik ve Ceyda çifti için 25 Haziran’da Zonguldak’ta bir düğün merasimi gerçekleştirildi. Şimdi de Çine’de hizmet veren Mehmet Zengin’in Yeri olarak hizmet veren tesisin bahçesinde genç çift için görkemli bir nikah merasimi gerçekleştirildi. Damadın halası Nedret Tuncer tarafından organize edilen nikah merasimine, her iki ailenin yakınları ve Tuncer Ailesi’nin bireyleri katıldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer genç çiftin nikahını kıyarken, şahitliklerini de Yeşim Kalyoncu ile Onur Güner yaptı. Refik ve Ceyda çifti davetlilere, “Daha büyük bir organizasyon ile sizleri ağırlamak isterdik. Fakat yaşadığımız pandemi nedeniyle daha sade bir tören ile sizleri ağırlamak zorunda kaldık. Buna rağmen bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz” dedi.

Nikah merasiminin ardından tören çeşitli ikramlarla son buldu. Her iki aile ve genç çiftler tebrikleri kabul etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler