16 Nisan 2024, Salı

‘Motorcu damadın düğünü böyle olur’ dedirtti

17 Haziran 2021, Perşembe 18:08

     


Çine’de motosiklet bayiliği, yedek parça satışı ve servis hizmeti veren Harun Kozan, damat traşını yapan Berber’deyim isimi kuaför salonuna, Honda Chopper motosikleti ile geldi. Berber Ersun Yılman, damat Harun Kozan’ın damatlık imajını motosiklet üstünde yaptı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Sanayi Sitesi’nde motosiklet servisi ve satışı yapan Mustafa Kozan ile Nilgün Kozan çiftinin oğulları Harun Kozan, İstanbul Üsküdar’da tekstil atölyesi işletmecileri Nurgül ve Mehmet Bozkurt çiftinin kızları Yağmur Bozkurt hayatlarını birleştirdi. Genç çift için geçen hafta İstanbul’da düğün merasimi tertiplenirken, şimdi de Çine’de düğün merasimi düzenlendi.

Çine Meslek Yüksekokulu’na eğitim için gelen Yağmur Bozkurt ile 2015 yılında tanıştıklarını belirten Harun Kozan, bu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdıklarını ifade etti. Yağmur ve Harun için Çine Şeyhler Düğün Salonu’nda tertiplenen düğün merasiminde gün boyu yemek ikramında bulunulurken, akşamına da balo eğlencesi düzenlendi.

Balo öncesi damatlık traşını tazelemek için Berber’deyim Erkek Kuaförüne Chopper motosikleti ile giden Harun Kozan, son damatlık imajını yine motosikleti üzerinde yaptırdı. Berber Ersun Yılman’ın cilt bakımı ve saç imajını yaptığı Damat Kozan ve gelin, motosikletli konvoy eşliğinde gelin arabası ile şehir turu attı. Genç çift, düzenlenen balo gecesinde davetliler ile birlikte gönüllerince eğlendi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler