24 Nisan 2024, Çarşamba

Aslı Güngör ile eğlendiler

15 Aralık 2018, Cumartesi 14:41

     


Çine Atatürk İlkokulu tarafından özel eğitimli çocukların eğitim ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla düzenlenen dayanışma gecesinde sahne alan ünlü şarkıcı Aslı Güngör, Çinelileri eğlendirdi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLATINIZ) 

 

Çine Atatürk İlkokul'u bünyesinde eğitim gören özel eğitimli çocukların eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına gerçekleştirmiş olduğu dayanışma gecesine katılım yoğun oldu. Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü İsmet Şimşek, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ ve Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter geceye eşleri ile birlikte katıldı. Çineliler, gecede sahne alan Aslı Güngör ile doyasıya eğlendi.

 

"YARDIMSEVERLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ"

Çine Atatürk Okul Aile Birliği Başkanı Gülgün Ok geceye dair yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi: Bu seneki programımız sosyal yardımlaşma programı olarak düşünülmüş. Bu programdan elde edilecek gelirin Özel eğitim sınıflarımızın düzenlenmesi için kullanılmasına karar verilmiştir. Bu vesile ile daha anlam ve önem arz eden bu geceye katılan tüm misafirlerimize ve bizlerden desteklerini esirgemeyen yardımseverlere çok teşekkür ederiz. Ayrıca her zaman yanımızda olan okul müdürümüz Özgür Soğancı'ya da çok teşekkür ederiz. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler