19 Nisan 2024, Cuma

Çineliler Ayhan Yıldız’ın ilk geleneğinde eğlendi

12 Mayıs 2022, Perşembe 11:44

     


Çine Ayhan Yıldız Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Okul Çayı’ partisinde, veliler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Ayhan Yıldız Anaokulu Okul Aile Birliği, Çine Belediye Sosyal Tesisleri’nde bu yıl birincisini gerçekleştirdiği Geleneksel Okul Çayı’na, öğrenci velileri ve diğer vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Okulun bağışçısı ve ismini taşıyan Ayhan Yıldız da partiye iştirak edenler arasında yer aldı.

“AMACIMIZ EĞİTİME DESTEK OLURKEN, BİRAZ DEŞARJ OLABİLMEK”

Okul Aile Birliği Başkanı Esra Şahin, tüm misafirleri katılımları için teşekkür ederken, yaklaşan yıl sonu ve uzun süren pandemi stresini atmak için böyle bir gelenek başlattıklarını söyledi. Ayhan Yıldız Anaokulu Okulu Müdürü Firdevs Karaman ise yaptığı konuşmada, “Okul Aile Birliğimizin bu yıl ilk kez düzenlemiş olduğu okul çayımıza hepiniz hoş geldiniz. Biz okul yöneticileri ve öğretmenler olarak okulumuzun gelişimi ve eğitimin kalitesi için elimizden gelenin daha fazlasını yapsak da, velilerimizin desteği olmadan bu işin altından kalkamayız. Bu kadar önemli yere sahip olan okul-aile işbirliğinin bir neticesi olarak da bugün hepimiz buradayız. Amacımız eğitime destek olurken, biraz deşarj olabilmek. Umarım gönlünüzce eğlenebileceğiniz bir gece olur. Ben okulum adına destek olan tüm esnaf, iş adamları ve firmalara gönülden teşekkür ediyorum. İstanbul'dan buralara gelen Atalay Gümüş beyefendiye, tesis imkanı sağlayan Çine Belediyemize, organizasyonda bize büyük desteği olan Armoni Müzik ve ekibine, tüm öğretmenlerimi de ayrıca teşekkür ederim. Herkese iyi eğlenceler dilerim” diye konuştu.

Anaokulu Okulu Müdürü Firdevs Karaman, okulun bağışçısı Ayhan Yıldız’a katılımı ve desteği için teşekkür edip çiçek takdiminde bulundu. Armoni Müzik Organizasyonu ile gerçekleşen gecede, davetliler sanatçı Atalay Gümüş’ün seslendirdiği parçalarla gönüllerince eğlendi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler