29 Mart 2024, Cuma

Özlem ve Hüseyin dillere destan düğün ile evlendi

10 Temmuz 2021, Cumartesi 10:32

     


Aydın ve Muğla bölgesinde hizmet veren Kömürcüoğlu Grup'un Finans Müdür Yardımcısı Özlem Kömürcüoğlu ile Halk Bankası Milas Şubesi KOBİ Yöneticisi Hüseyin Yıldız dillere destan bir düğünle evlendi. Genç çiftin balo gecesinde, Ankaralı Ayşe de sahne aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kömürcüoğlu Grup’un Kurucu Başkanı Mustafa Ali Kömürcüoğlu ve eşi Makbule Kömürcüoğlu’nun kızı, Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu ve Özkan Kömürcüoğlu’nun kardeşi, Kömürcüoğlu Grup Finans Müdür Yardımcısı Özlem Kömürcüoğlu ile Milaslı Abdurrahman Yıldız ve Şerife Yıldız’ın oğlu Halk Bankası Milas Şubesi KOBİ Yöneticisi Hüseyin Yıldız, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çift için Milas Mylasa 48 Kır Düğün Bahçesi’nde tertiplenen balo gecesine, AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kömürcüoğlu ve Yıldız ailelerinin dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.

BABA VE KIZIN DANSI DUYGULANDIRDI

Mehteran takımı eşliğinde piste çıkan genç çift, yöresel halk oyunu ile geceyi başlattı. Özlem ve Hüseyin, ilk danslarının ardından bir süre davetlilerle birlikte gönüllerince eğlendi. Daha sonra baba Mustafa Ali Kömürcüoğlu, kızı Özlem ile Bülent Serttaş’ın ‘Güldalım Kızım’ şarkısı eşliğinde yaptığı dansla duygu dolu anlar yaşattı. Dansın ardından baba Kömürcüoğlu gelin kızına altın kemer taktı. Yaşanan duygulu anları, sahneye çıkan Ankaralı Ayşe unutturdu. Birbirinden güzel parçaları ile uzun süre sahne alan Ankaralı Ayşe'nin seslendirdiği eserler eşliğinde davetliler ve genç çift gönüllerince eğlendi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler