19 Nisan 2024, Cuma

Çineli Özge Çanakkale’ye gelin gitti

6 Aralık 2021, Pazartesi 10:38

     


Çine’nin tanınmış esnaflarından Zeki Çelik ve ev hanımı Raziye Çelik’in kızları Özge Çelik, Çanakkale’ye gelin gitti.

 

Çine’de uzun yıllardır çiçekçilik yapan Zeki Çelik ile Raziye Çelik’in turizm sektöründe çalışan kızları Özge Çelik, Çanakkaleli İnşaat Mühendisi Fatih Şahin ile hayatını birleştirdi. Özge ve Fatih için önce Çine’de, daha sonra da Çanakkale’de düğün organize edildi.

 

Çine Şeyhler Düğün Salonu’nda gerçekleşen Çelik Ailesi'nin düğün törenine, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Nazilli Demirciler Odası Başkanı Nuri Şimşek, Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu adına Bircan Kömürcüoğlu ile Çanakkale'den gelen damat Fatih Şahin'in ailesi, arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda iş insanı ve davetli katıldı. Gün boyu ikramlar yapılan düğün töreninin akşamında, kına gecesi tertiplendi. Gecede, Armoni Müzik ve Solist Cihan Gültekin'in seslendirdiği müziklerle davetliler geç saatlere kadar eğlendi.

 

Özge ve Fatih çifti için Çanakkale'nin Kepez İlçesi'nde Balo Gecesi düzenlendi. Genç çiftin Balo Gecesi'nde yine Çine Armoni Müzik ve Solist Cihan Gültekin sahne aldı. Genç çift için hem Çine'de hem de Çanakkale'de düzenlenen düğün töreninde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerini teşekkür eden Çiçekçi Zeki Çelik, "Çocuklarımız için düzenlediğimiz düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayan tüm sevenlerimize çok teşekkür ediyoruz" dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler