16 Nisan 2024, Salı

Kozan ve Cihan ailelerinin mutlu günü

5 Mart 2022, Cumartesi 22:46

     


Çine’de esnaflık yapan Cihan Ailesi’nin kızları Alev ile sanayi esnaflarından Kozan Ailesi’nin oğulları Faruk, düzenlenen 2 günlük düğün töreni ile dünya evine girdi.

FOTOĞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çine Sanayi Sitesi’nde motosiklet bakım ve servisçiliği yapan Mustafa Kozan ve ev hanımı Nilgün Kozan’ın lojistik ve taşımacılık işi yapan oğulları Faruk ile Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda büfe işletmeciliği yapan Dündar ve Güray Cihan’ın kızları, düzenlenen düğün töreni ile evlendi.

Alev ve Faruk çifti için ilk gün kına gecesi tertiplendi. İkinci gün akşamına da balo gecesi organize edildi. Çine Şehler Düğün Salonu’nda gün boyu davetlilere yemek ikramında bulunulurken, akşamına da genç çift ile davetliler gece boyunca müzik eşliğinde eğlendi. 2021 yılı Temmuz ayında çocuklarının nişan yüzüklerini taktıklarını belirten Mustafa Kozan, “Yaklaşık 8 ay önce çocuklarımıza nişan yüzüğünü takmıştık. Bugün de düğün organizasyonunu gerçekleştirdik. Kızımız Alev ve oğlumuz Faruk’a mutlu bir evlilik nasip olur inşallah. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza da çok teşekkür ediyoruz” dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler