28 Mart 2024, Perşembe

Bu an için tam 1 yıl beklediler

3 Eylül 2021, Cuma 10:16

     


Kahramanmaraş’ta geçen yıl Eylül ayında nikah masasına oturan Çineli Tarık Özay ile Duygu Çetinkaya, tam bir yıl sonra düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’nin tanınmış esnaflarından ayakkabıcı Alaattin Özay ile ev hanımı Gülser Özay çiftinin Köfteci Mehmet Zengin’de şube müdürü olarak çalışan oğulları Tarık Özay ile Kahramanmaraş’ta esnaflık yapan Çetinkaya Ailesi’nin anasınıfı öğretmeni kızları Duygu Çetinkaya, düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Evlilik yolunda 2 yıl önce ilk adımı atan Duygu ile Tarık çifti, 21 Eylül 2020 tarihinde Kahramanmaraş’ta nikah masasına oturdu. Daha sonra planladıkları 2 ayrı düğün tarihi yaşanan pandemi nedeniyle iptal edildi. 1 Haziran’dan itibaren başlayan normalleşme süreci ile genç çiftin mutlu günlerini yaşamak isteyen Çetinkaya ve Özay aileleri, 30 ve 31 Ağustos için yeniden gün belirledi. İkinci gün akşamı Duygu ve Tarık çifti için Çine Çamlık Kır Düğün Bahçesi’nde balo gecesi düzenlendi. Gecede genç çift ve her iki aileyi yalnız bırakmayan davetliler gönüllerince eğlendi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler