20 Nisan 2024, Cumartesi

Çineliler, Çinelileri eğlendirdi

27 Nisan 2016, Çarşamba 09:02

     


Çine Kültür Derneği tarafından organize edilen ve tamamen Çineliler tarafından hazırlanıp sahnelenen Aşkın Halleri adlı tiyatro oyunu Çinelilere keyifli dakikalar yaşattı.

Çine Kültür Derneği tarafından organize edilen ve her şeyiyle Çine yapımı olan Aşkın Halleri adlı 2 perdelik tiyatro oyunu, Çine Kültür Merkez Salonu'nda Çinelilerle buluştu. Çine Kültür Derneği tiyatro ekibi her yıl olduğu gibi bu yıl da Çinelilere bir tiyatro keyfi yaşattı. 7’den 70’e her insanın karşı cinse karşı olan aşk hallerini komedi tarzında işleyen Aşkın Halleri büyük beğeni topladı. Çine Belediyesi Meclis Üyesi Gülay Yıldız, belediyeyi temsilen tiyatro ekibine çiçek hediye etti.

Çine Kültür Derneği Başkanı Mehmet Demir, her yıl yaptıkları tiyatro etkinliklerine Çinelilerin yoğun ilgi gösterdiğini ve Aşkın Halleri tiyatro oyununda yine kendilerini gururlandırdıklarını belirterek Çinelilere ve tiyatronun hazırlanmasında emeği geçenlere çok teşekkür ettiğini söyledi.

Tamamı Çinelilerden oluşan ekipte şu isimler yer aldı: Ömer Önen, Mehmet Kırem, Ceren Akbaş, Gonca Soyluer, Mustafa Demir, Serhat Atılgan, Şakir Demir, Cevat Taşdemir, Deren Demir, Arife Özer, Mehmet Kerpiçli. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler