19 Nisan 2024, Cuma

Ev hanımları kitap okuyor

26 Kasım 2018, Pazartesi 13:16

     


Çine Halk Kütüphanesi'nin başlatmış olduğu proje ile birlikte ev hanımları kütüphane ile buluşarak birlikte kitap okumaya başladı.

 

Çine Halk Kütüphanesi, 'Ev Hanımları Kitap Okuyor' adlı projesi ile ev hanımlarını kütüphane ile tanıştırmak için harekete geçti. Ev hanımlarını kitap sevgisi aşılamak adına başlatılan proje ile birlikte hanımlar kütüphaneye gelerek kitap okumaya başladı. Haftanın belirli günlerinde kütüphaneye gelerek sessiz bir ortamda birlikte kitap okumanın keyfini süren kadınlar projeden memnun olduklarını söyledi.

 

"MUTLULUK VERİCİ"

Çine Hamitabat Mahallesinde bir grup kadın ile kütüphaneyi ziyaret ederek kitap okuyan Hamitabat Mahallesi'nin ilk kadın Muhtarı Nilgün Bulut Akgümüş, "Kütüphanemizde kadınların sosyalleşmesi için başlatılan bu projenin mimarı yine bir kadın. Biz kadınlar Çine Halk Kütüphane Müdürü Şenay Hızır hanıma çok teşekkür ediyoruz. Bizlerin önemsenmesi mutluluk verici. Kütüphanede hep birlikte kitap okumanın faydalarından yararlanıyoruz. Kadınlarımızın sosyalleşmesi açısından gerçekleştirilen bu projeyi önümüzdeki günlerde daha da büyüterek çocuklar ile birlikte güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler