28 Mart 2024, Perşembe

Aydın'ın Mesut Komiseri

20 Temmuz 2018, Cuma 09:39

     


Çine'nin tanınmış esnaflarından Tayfun Şahin, Çine'de çekilen bir reklam filminde komiser kılığına girdi. Şahin, Arka Sokaklar dizisindeki Mesut Komiser'e olan benzerliği ile Çine'yi salladı.

 

Çine'nin tanınmış esnaflarından Tayfun Şahin, Çine'de Anı Prodüksiyonun yapımcılığını, Cihan Akkurt Prodüksiyonun görüntü yönetmenliğini üstlendiği, baş rolleri Senarist ve Yönetmen Harun Kızılarslan ile ünlü oyuncu Coşkun Kemer'in paylaştığı reklam filminde komiser oldu. Arıcıoğlu Gözleme ve Ev Böreği'nin Çine Böreği için çekilen reklam filmi, aksiyon dolu çekimleri ile ilçede geniş yankı ve heyecan uyandırdı. Komiser kılığına giren Tayfun Şahin bu hali ile televizyonların vazgeçilmez dizisi Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i Şevket Çoruh'a benzetildi. Oyunculuk performansı ile ekip arkadaşlarından takdir toplayan Şahin'in Mesut Komiser'e olan benzerliği halk arasında 'Mesut Komiser, Çine'ye gelmiş' algısına da neden oldu.

EN GÜZELİ İÇİN UĞRAŞ VERDİK

Spor ve sanata verdiği ilgisi ile tanınan ve geçmişte bir çok filmde rol alan Tayfun Şahin, "Arkadaşlar ilçemizde güzel bir tanıtım filmi çektiler. Bana komiserlik teklif ettiler bende Çine'mizin adının duyulması ve sanata olan saygımdan ötürü arkadaşları kırmadım ve filmde rol aldım. Çekimler çok keyifli geçti. En güzelini yapmak için uğraş verdik. Takdir yine izleyicilerin olacak. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler