29 Mart 2024, Cuma

Mevla’ya aşklarını şiirlerle anlattılar

12 Nisan 2016, Salı 18:05

     


Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Leyla’dan Mevla’ya Şiir Dinletisi düzenlendi. Öğrenciler, Mevla’ya olan aşklarını şiirlerle dile getirdi.

 

Çine Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği Leyla’dan Mevla’ya Şiir Dinletisi, Çine Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi. Şiir dinletisine veliler yoğun ilgi gösterirken, Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan ve Çine İlçe Emniyet Müdürü Akın Çetin de programa katılanlar arasında yer aldı. Ayrıca, öğretmenler ve bazı okul müdürleri de programı takip etti.

 

Çine 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Leyla’dan Mevla’ya Şiir Dinletisi'nde, Mevla’ya olan aşkı anlatan şiirler söyledi. Şiirler dinleyiciler tarafından çok beğenildi. Edebiyat Öğretmeni Hatice Dilek Cebil’in önderliğinde programı hazırlayan öğrencilere program sonunda üzerinde Osmanlıca ‘aşk’ yazan bardak hediye edildi.

Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan ve Çine İlçe Emniyet Müdürü Akın Çetin’e ise programa katılımlarından dolayı çiçek verildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler