20 Nisan 2024, Cumartesi

Alaçatı'da sanat rüzgarı esecek

8 Ağustos 2016, Pazartesi 09:16

     


İzmir Alaçatı’da faaliyetini sürdürmekte olan Galeri Alaçatı, Ege’den ve Anadolu'dan sanatçıların "Alaçatı Grup Sergisi" isimli karma resim, heykel ve özgün baskı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Sanatseverleri bir araya getirecek "Alaçatı Grup Sergisi", Alaçatı’da 10 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00'de açılış kokteyli ile kapılarını açacak, 30 resim, 3 heykeli beğeniye sunacak.

Sergi düzenlemesini Aydın Özel Başak Koleji Görsel Sanatlar Öğretmeni Burak Erim‘in yaptığı "Alaçatı Grup” Karma Resim, Heykel ve Özgün Baskı Resim Sergisinde üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri master ve doktora öğrencileri ve sanatçıların eserleri yer alacak. Aydınlı öğretmenlerin de eserlerinin yer aldığı sanatçıların isimleri şöyle:

Ahmet Avcı, Burak Erim, Burcu Kaya, Cengiz Kurtuluş, Emel Yalçıntaş , Elçin Ünal, Engin Eralaca, Elvan Çeliktuğ, Ferda Akgün, Reyhan Demir Bağıtır, Gizem Sürücü, Mehmet Kanlı, Mehmet Kaya, Oğuz Demir, Seçil Gürbüz, Sercan Koçak.

 

Sergi, 17 Ağustos akşamına kadar açık olacak. Alaçatı, Kemalpaşa Cad. 3046 sok. No:2/7 Taş Otel karşısındaki Galeri Alaçatı’da, her gün gezilebilecek. (Yağmur Çağla Efe)







 
Son Eklenen Haberler