24 Nisan 2024, Çarşamba

CHP Çine Örgütü’nden parti çınarına ziyaret

29 Ekim 2021, Cuma 17:11

     


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Örgütü tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla partinin en yaşlı çınarı 80 yaşındaki emekli öğretmen Nedret Çıkışan’a evinde ziyaret edildi.

Çine merkez Hamitabat Mahallesi’nde ikamet eden CHP Kadın Kolları eski üyelerinden Nedret Çıkışan’a, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok evinde ziyaret etti.

Daha önce CHP Kadın Kolları Yönetiminde de yer alan Çıkışan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ortak olmak ve sağlık durumu hakkında bilgi almak istediklerini belirten CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, “Nedret hocamız Kadın Kollarımızda uzun yıllar görev aldı. Kendisi emekli öğretmen ve Cumhuriyet Bayramı’na mutlaka katılan, o coşkuyu her zaman hisseden birisidir. Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bu coşkumuza ortak olamadı. Biz de ziyaret ederek gönlünü almak ve sağlık sorunları hakkında bilgi almak istedik. Çünkü partimizin çınarı olan Nedret hocamız bizim için çok değerli” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler