25 Nisan 2024, Perşembe

"Cumhuriyetimiz 98. yılını coşku ve heyecanla kutluyoruz"

28 Ekim 2021, Perşembe 09:14

     


Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, "Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98'inci yılını coşku, gurur ve heyecanla kutlamaktayız" dedi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılı nedeniyle bir açıklama yapan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, 98 yıldır devam eden birlik ve beraberliğin ilelebet devam edeceğini vurguladı.

Başkan Dinçer yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey yükselen yeni nesil istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak olan sizsiniz” sözleriyle gelecek nesillere emanet ettiği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98'inci yılını coşku, gurur ve heyecanla kutlamaktayız. Cumhuriyet, milletimizin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır. Bu sebeple Cumhuriyetimizin bizlere kazandırdığı değerlere sahip çıkalım, hep beraber el ele kenetlenelim. Bu birlik ve beraberliğimiz, Türkiye Cumhuriyeti’nin ebediyete kadar varlığının en önemli güvencesi olacaktır. Bu büyük gün vesilesi ile başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum." (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler