20 Nisan 2024, Cumartesi

Çine’de ekmekten bu kez taş çıktı

27 Ekim 2021, Çarşamba 20:17

     


Çine’de, daha önce birçok kez ekmekten çeşitli çisimler çıktığı gündeme gelmişti. Bu kez de ekmeğin içinde taş olduğunu fark eden aile bireyleri, “Çine’de denetim eksikliği mi var?” diyerek duruma tepki gösterdi.

Çine Şevketiye Mahallesi’nde ikamet eden Hatice Çınar, akşam yemeği esnasında böldükleri ekmeğin içinde taş olduğunu fark etti. Daha önce de çok kez ekmekten çeşitli cisimler çıktığını duyduğunu belirten Çınar, ilk defa kendilerinin başına böyle bir durum geldiğini belirtti.

“ÇOCUĞUMUN BOĞAZINA KAÇSAYDI BUNUN HESABINI KİM VERECEKTİ?”

Çınar Ailesi, akşam yemeği için oturdukları sofrada kısa süreli şaşkınlık yaşadığını belirtti. Bakkaldan aldıkları ekmeği çocuğunun böldüğü esnada içinde farklı bir cisim olduğunu fark ettiğini söyleyen Hatice Çınar, “Akşam yemeği için her zamanki gibi mahalle bakkalından ekmek aldık. Masaya ilk oturan çocuğum ekmeği böldü. Ekmekte bir farklı cisim olduğunu fark ettim. Alıp yakından incelediğimde taş olduğunu gördüm. Daha önce ekmekten çeşitli cisimler çıktığını duymuştum ama bizim başımıza bu durum ilk kez geldi. Ekmekteki taşı fark etmeseydik ve bu taş çocuğumun boğazına kaçsaydı, bunun hesabını kim verecekti? Yaşadığımız bu olay sonrası aklımıza, ‘Çine’de denetim eksikliği mi var?’ sorusu geldi. Yetkililerin bu konuda duyarlı davranmasını ve halkın sağlığını tehdit eden fırınları denetlemesini talep ediyorum” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler