27 Nisan 2024, Cumartesi

Çine Belediyesi Öğretmenler için geleneğini sürdürdü

26 Kasım 2021, Cuma 12:12

     


Çine Belediyesi tarafından 10 yıldır Öğretmenler Günü nedeniyle devam eden gelenek, bu yıl da gerçekleştirildi. İlçedeki eğitim veren 44 okula, Çine Belediyesi tarafından tatlı gönderildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 10 yıldır geleneksel hale getirdikleri tatlı ikramını tüm okullarda yaptıklarını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, önemli bir görevi icra eden tüm eğitimcilerin önünde saygıyla eğildiklerini dile getirdi.

Milli eğitim Bakanlığı bünyesindeki ve diğer özel okullar olmak üzere toplam 44 okula gönderilen tatlı ile birlikte, bir de Başkan Dinçer’in tüm öğretmenler için yazdığı mektup yer aldı. Başkan Dinçer yazdığı mektupta şu ifadelere yer verdi:

“Sorumluluğu büyük, etkisi de bir o kadar yüksek ve başka hiçbir meslekle kıyaslanmayacak kadar kutsal bir mesleğe sahipsiniz. Ülkemizi çağın ilerisine taşımak ve geleceğimize emanet edeceğimiz nesillerimizi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek için bu yolda hep birlikte omuz omuza yürüyeceğiz. Bu mesleği ömrünü adamış işini severek yapan kendinden çok öğrencilerini düşünen öğretmenlerimizin önünde saygıyla eğiliyor, bu duygu ve düşüncelerle hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutluyorum.” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler