19 Nisan 2024, Cuma

Koronavirüs gelin arabalarına da uğradı

26 Temmuz 2021, Pazartesi 12:15

     


Türkiye’de yaklaşık bir buçuk yıldır devam eden Kovid-19 pandemisi, evlenecek çiftleri de etkisi altında bıraktı. Gelin arabası arkasına yazdırılan ve koronavirüs vurgusu yapılan sözler hem düşündürdü hem de gülümsetti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Muğla’nın Yatağan İlçesi’nde hafta sonu evlenen 2 ayrı damat, gelin arabalarının arkasına yazdırdıkları söz ile dikkat çekti. Yatağan Dere Mahallesi’nde dünya evine giren Tolga ve Dilara Çakır çifti, gelin arabasındaki söz ile herkesin dikkatini çekti. Düğün arabalarını süsleten damat Tolga Çakır, aracın üzerine, “Ne Sinovac, ne Biontech ben sana vuruldum bir tek” yazısı yazarak gelin almaya gitti. Yazı görenleri başta şaşırtsa da sonradan gülümsetti. Yatağan ilçe merkezinde yapılan düğün töreni ile dünya evine giren Serpil ve Osman çifti de koronavirüs üzerine bir söz yazdırdı. Gelin arabasını süsleten damat, aracın üzerine; “Dezenfektan döktüm yollarına korana olmadan gel kollarıma” yazısı yazarak gelini almaya gitti.

Yüzleri güldüren pankart ile koronavirüs salgınına da dikkat çekilirken, gelin ise, yazının kendisine de sürpriz olduğunu ifade etti. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler