28 Mart 2024, Perşembe

Çineli esnaftan Müdür Soğancı’ya Öğretmenler Günü sürprizi

24 Kasım 2021, Çarşamba 17:47

     


Çine’de uzun yıllardır esnaflık yapan Ayakkabıcı Salih Özay, Çine Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı’yı Öğretmenler Günü dolayısıyla ziyaret etti. Müdür Soğancı’ya bir çift ayakkabı da hediye eden Özay, Öğretmenler Gününü kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine’de bir dönem gazetecilik yapan, önceki dönem AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden ve esnaf Salih Özay, Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı’yı ziyaret etti. Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyarette, tüm öğretmenlerinin gününü kutlayan Özay, Müdür Soğancı ile bir süre sohbet etti.

Çine’de görev yapan okul müdürleri arasındaki en başarılı bulduğu Müdür Soğancı’yı çalışmalarından dolayı tebrik eden Salih Özay, “Özgür hocam yaklaşık 20 yıldır ilçemizde görev yapıyor. İbrahimkavağı, Akçaova, Fevzipaşa Sevim Kalkan ve Atatürk İlkokulu’nda görev yaptı. Görev yaptığı bu okullarımızda başarısını kanıtlayan bir idarecimiz. Yaklaşık 2 yıldır da Hüseyin Özkan İlkokulumuzun Müdürü olarak görev yapmakta. Aynı başarısını da burada sürdürmekte. Ben de kendisini ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutlamak istedim” diye konuştu.

Kendisini ziyaret eden Salih Özay’a teşekkür eden Çine Hüseyin Özkan İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler