29 Mart 2024, Cuma

Karakoz, Tuncer’den özür diledi

24 Temmuz 2021, Cumartesi 08:00

     


Aydın Vali Yardımcısı ve Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Devir Tasfiye Komisyonu toplantısında Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Evrim Karakoz’un, siyasi dil kullanmasına ilişkin açıklama yaptı.

Toplantıda, “2023’te biz iktidara gelince bu toplantıları daha sık yapacağız” ifadesini kullanan Karakoz, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Umut Tuncer’in, “2023’de iktidarı devralacağız hayali kurarken 2024’de bu toplantıların dışında kalabilirsiniz” tepkisi ile karşılaşmış, gerginlik oluşmuştu.

Bu konunun basına yansıması üzerine toplantıya başkanlık eden Aydın Vali Yardımcısı Cemal Şahin, “Evrim beyin siyasi söylemi toplantı başlamadan önce, benim bulunmadığım bir ortamda olmuş. Ben toplantıya biraz gecikmeli katılmıştım, benim bulunduğum kısımda böyle bir şey yaşanmadı. Biz, hiç kimseye yönettiğimiz toplantılarda, devlet çatısı altında siyasi söylemde bulundurmayız” dedi.

Şahin, toplantı sonrası Karakoz’un, İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer’i makamında ziyaret ederek yaşanan gerginlik nedeniyle özür dilediği bilgisine sahip olduklarını da sözlerine ekledi. (HABER MERKEZİ) 







 
Son Eklenen Haberler