20 Nisan 2024, Cumartesi

CHP’li Konaklı’dan ASKi’ye tepki

24 Temmuz 2021, Cumartesi 17:32

     


CHP Aydın İl Örgütü eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Semra Konaklı, Kuşadası’nda cadde ortasındaki kanalizasyon borusunun patlaması üzerine ASKİ ekiplerini göreve davet etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kuşadası Kadıkalesi Mahallesi’nde cadde ortasındaki kanalizasyon patladı. Bunun üzerine çevreye yayılan kötü koku, tatil için gelen turistler ile yerli vatandaşlara zor anlar yaşattı. Kovid-19 salgını ile birlikte yaşanan kanalizasyon patlağı, vatandaşları tedirgin etti.

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekiplerinin durumu biran önce duruma müdahale etmesini isteyen ve ekiplerin gecikmesine tepki gösteren CHP’li Semra Konaklı, lağım sularının çevreye yayılmasına tepki gösterdi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’i bizzat arayarak durumu bildirdiğini ve ASKİ yetkililerine sosyal medyadan tepki gösteren Konaklı, “ASKİ göreve. Kuşadası/Egelanya Sitesi caddesinin ortasında lağım borusu patladı. Pis koku bütün evleri sardı. Ve lağım suları caddeye yayıldı. Herkes maskeleri taktı kokuyu duymamak için” ifadelerine yer verdi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler