29 Mart 2024, Cuma

Çine’de Çayır Pen yeni showroomunu hizmete açtı

23 Eylül 2021, Perşembe 15:04

     


Çine’de hizmet veren Çayır Pen Yapı Tasarım ve İnşaat’a ait Showroom, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, “Esnafımız şimdiden Çine’mizin geleceği için yatırım yapıyor. Bu da beni çok mutlu ediyor” dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

AK Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Efraim Çayır’ın sahibi olduğu, kardeşi Emrah ve babası Ali Rıza Çayır ile birlikte işlettiği firmaya ait Showroom, Şevketiye Mahallesi 331 Sokak’ta hizmete açıldı. Açılış törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Efraim Çayır’ın kızları Atile ve Eslim tarafından karşılandı.

“BİZ DE ONUN YOLUNDA VE AYNI PRENSİP İLE DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Çine’nin Akçaova Mahallesi’nde babası Ali Rıza Çayır’ın 1983 yılında soğuk demircilik olarak başladığını sektörde, hizmet yelpazesini geliştirerek inşaat sektörünün birçok alanında da hizmet vermeye başladıklarını belirten Efraim Çayır, “Babamızın yaklaşık 38 yıl önce soğuk demircilik olarak başladığı sektörde, 1996 yılından itibaren alüminyum ve plastik doğrama hizmetine başladık. Şuan çelik kapı, hazır mutfak ve tezgah ile güneş enerjisi alanına da sunduğumuz hizmetleri halkımıza tanıtabileceğimiz bir işyeri açmak nasip oldu. Babamız Ali Rıza Çayır, çevremizde doğrucu ve kaliteci olarak tanınır. Biz de onun yolunda ve aynı prensip ile devam ettireceğiz. Ben bu işyerimizin açılışına katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

“ESNAFIMIZ ŞİMDİDEN ÇİNE’MİZİN GELECEĞİ İÇİN YATIRIM YAPIYOR”

Törende konuşan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, “Güzel bir işyeri olmuş, Efraim ve Emrah kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tabi ki kardeşlerimiz Çine’nin geleceğine yatırım yapıyorlar. Biraz öncede Çine Galericiler Sitesi’ndeydik, gerçek gurur duydum. Esnafımız bir araya geldiğinde neler başarabileceğini ve elini taşın altına koyduğunda nelerin ortaya çıkacak olduğunu gördüm. Yani esnafımız şimdiden Çine’mizin geleceği için yatırım yapıyor. Bu da beni çok mutlu ediyor. Bizlerde Çine’mizin geleceği için destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çayır Pen Yapı Tasarım ve İnşaat’a ait Showroomun açılış kurdelesi Milletvekili Savaş tarafından kesildi. Daha sonra davetliler, shomroomdaki ürünleri inceleyip Çayır Ailesi’ne hayırlı olsun temennisinde bulundu. Açılış sonrası davetlilere, keşkek başta olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Açılış törenine AK Partili Mustafa Savaş’ın yanı sıra AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Partili Çine Belediye Meclis Üyeleri ile CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Kıvrak, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ile Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Türk Kızılay Çine Şubesi Başkanı Erden Kaya, Çine Tarım ve Orman İlçe Müdürü Ahmet İpçi, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Çine Esnaf Odası Başkan Adayı Ali Örter ile vatandaşlar katıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler