28 Mart 2024, Perşembe

Zeytinin Delice Yolculuğuna eşlik ettiler

20 Kasım 2021, Cumartesi 16:10

     


Çine Belediyesi öncülüğünde düzenlenen Zeytinin Delice Yolculuğu isimli 1. Çine Uluslararası Organik Memecik Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, yapılan kortej yürüyüşü ile başladı.

 

Çine Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Zeytinin Delice Yolculuğu’ isimli 1. Çine Uluslararası Organik Memecik Zeytin ve Zeytinyağı Festivali, Kuvayı Milliye Parkı’ndan başlayan kortej yürüyüşü ile start aldı. Kortej yürüyüşüne, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Evrim Karakoz, CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Güneyege Zeytinciler Derneği Başkanı Osman Aydın, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, zeytin ve zeytinyağı firmalarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

Bando eşliğinde Kuvayı Milliye Parkı’ndan başlayan kortej yürüyüşü, Adnan Menderes Bulvarı ve şehir merkezinde devam ederek yine başlayan noktada sonlandı. Katılımcılar, Kuvayı Milliye Parkı’nda açılan zeytin ve zeytinyağı stantlarını gezdi. Daha sonra protokol üyeleri ile vatandaşlar Hallaçlar Mahallesi’nde düzenlenen Zeytin Şükran Ormanı açılışına katıldı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler