3 Mayıs 2024, Cuma

Lavinya Veteriner Kliniği hizmete açıldı

18 Eylül 2023, Pazartesi 11:40
Son güncelleme: 18 Eylül 2023, Pazartesi 12:25

     


Çine’nin tanınmış esnaflarından Akdağ Kömür’ün sahibi Ali Rıza Akdağ’ın oğlu Salih Akdağ ve eşi Deniz Akdağ, Efeler’de Lavinya Veteriner Kliniğini hizmete açtı.

Aydın'ın Efeler ilçesi Efeler Mahallesi Girne Bulvarı No: 82/A adresinde hizmete Lavinya Veteriner Kliniği'nin açılışına Çine Belediye Başkan Vekili Mehmet Kıvrak, Çine Belediye Meclis Üyesi Utku Şahin, Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin, Yenipazar Ziraat Bankası Müdürü Osman Afşin ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelesi Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin, Çine Belediye Başkan Vekili Mehmet Kıvrak, Çine Belediye Meclis Üyesi Utku Şahin ve Yenipazar Ziraat Bankası Müdürü Osman Afşin tarafından kesildi.

“AİLEMİZ BÜYÜDÜĞÜ İÇİN BİZ MUTLUYUZ”

Açılışta konuşlan Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin, “Veteriner hekimlik dünya üzerinde en kutsal mesleklerden birisidir. Çünkü veteriner hekimler hem hayvan sağlığına, hem gıda sağlığına hem de halk sağlığına bakan bir meslektir. Uygulama alanımız çok geniştir. Değerli meslektaşlarım bu geniş alan üzerine hayvan sağlığı açısından Pet hayvan, üzerine çalışmayı tercih ettiler, yürüdükleri bu yolda bizler meslek odaları olarak her zaman yanlarında olacağız. Ailemiz büyüdüğü için biz mutluyuz" dedi.

Afyon Kocatepe üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun ve aynı zamanda sınıf arkadaşı olan Deniz ve Salih Akdağ çifti klinikleri hakkında bilgi verdi.

BU İŞ İÇİN EN UYGUN YER AYDIN

Veteriner Hekim Salih Akdağ, “Bir yıl önce kliniği açmaya karar verdik. Bunun Aydın’da daha uygun olacağını düşündük, beraber bu yola çıktık” ifadelerini kullandı.

HAYVANLAR İÇİN GEREKLİ TETKİKLERİN YÜZDE 95’İNİ YAPILIYOR

Kliniğin verdiği hizmetleri aktaran Deniz Akdağ, “Kliniğimizde genel olarak aşılama, hayvanlarda koruma, bio kimyasal parametrelere bakma, röntgen gibi bir çok işlemi gerçekleştiriyoruz. Hastanenin hayvanlar için yapılmış halini yapmaya çalıştık elimizden geldiğince. Tüm ekipmanları cihazları kurmaya çalıştık, bir hayvan buraya geldiğinde gerekli tetkiklerin yüzde 95’i yaptırabilir. Kedi köpek egzotik hayvanlar, tavşan, kuş bu tür pet hayvanların bakımını kliniğimize gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından davetlilere klinik gezdirilerek Salih ve Deniz Akdağ tarafından bilgilendirme yapıldı. (FATMA AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler