5 Mayıs 2024, Pazar

Söke'de iki katlı bina ve bahçesi icradan satılıktır

17 Temmuz 2021, Cumartesi 08:30

     


Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Aydın Söke'de iki katlı bina ve bahçesi icradan satılıktır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanınyirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

İlana konu olan taşınmazlar ile ilgili; "Aydın İl,Söke İlçe,119 Ada,45 Parsel,Çavdar Mah.1.192,49 m2 alana sahip“İki Katlı Kargir Ev Ahır ve Bahçesi”, yakın çevresinde seyrek olarak benzer özelliklere sahip 1-2 kattan oluşan bahçeli kargir evler yer almaktadır.mahalle merkezinde yer almakta olup toplu taşıma araçları ve özel araçlarla ulaşımı rahatlıkla sağlanabilmektedir.günlük ve sosyal yaşamın gerekliliği olan ihtiyaçlarını mahalle merkezinden sağlamaktadır. su, elektrik, telefon gibi altyapı çalışmaları tamamlanmıştır" açıklaması ilanda yer almaktadır.

Satış ihalesi, 19 Ağustos saat 09.25'te Söke Adliyesi Satış OdasıÇeltikçi Mahallesi Bayındır Cad. Söke / Aydın adresinde yapılacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLA... 







 
Son Eklenen Haberler