29 Mart 2024, Cuma

Vali Aksoy, Çine’deki yatırımların takipçisi olacak

16 Eylül 2021, Perşembe 15:51

     


AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Başkan Kandemir ve Vali Aksoy’un Çine’de yapılacak olan yatırımlarla ilgili istişarede bulundukları öğrenilirken, Vali Aksoy’un bu yatırımların takipçisi olacağını belirttiği öğrenildi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Burhan Kandemir, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aydın’da en fazla kırsal mahalleye sahip Çine ilçesinde devlet yatırımlarının hızla devam ettiğini belirten Başkan Kandemir, eksiklikler hakkında da Vali Aksoy’a gerekli açıklamalarda bulundu.

Akçaova Mahallesi’nde yaşanan yangın felaketinde yaklaşık 1 hafta boyuna mahalleden ayrılmayan Vali Aksoy’u teşekkür eden Başkan Kandemir, bu felaketin devlet ve millet birlikteliği ile atlatıldığını söyledi. Kırsal mahallelerdeki ihtiyaçların Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Ķoordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yapılmasını da talep eden Başkan Kandemir’e, Vali Aksoy’un bu yatırımların takipçisi olacağını belirttiği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler