29 Mart 2024, Cuma

R-Çine bu kez ünlü oyuncu Serkay Tütüncü’yü ağırladı

12 Ekim 2021, Salı 11:22

     


Çine’de bu yıl hizmet vermeye başlayan ve daha önce çok sayıda ünlüyü konuk eden R-Çine Köfte ve Kahvaltı Salonu, bu kez Masumiyet Dizisi’nin başrol oyuncularından Serkay Tütüncü’yü ağırladı.

Aydın-Muğla Karayolu Ünlüce Mahallesi mevkiinde hizmet vermeye başlayan R-Çine Restoran, turizm yolunu kullanan çok sayıda tatilci gibi ünlü isimlerin de uğrak noktası oldu.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk olarak Survivor yarışması ile ismini duyuran ve daha sonra "İnsanlık Suçu" dizisiyle adım attığı sektörde "Bay Yanlış" ve "Afili Aşk" gibi romantik komedilerle oyunculuk yeteneğini geliştiren Serkay Tütüncü, son olarak Masumiyet Dizisi’nde ‘İlker’ karakterini canlandırmıştı. Bodrum’da bir süre tatil yapan ve İstanbul’a dönüş yapan Tütüncü, R-Çine’de Çine Köftesi, çöp şiş ve yaprak sarma yemek için mola verdi.

Çine’nin tek kadın köftecisi Nazlı ve eşi Ramazan Çamlı, ünlü oyuncu ve arkadaşlarını ağırladıklarını belirtti. İşletmeci Nazlı Çamlı, “Serkay bey bize daha önce 2 kez daha uğramış ama biz yoğunluktan kendisini fark etmemişiz. İşletmemizin doğal ve otantik oluşu, yedikleri ürünlerin lezzetini çok beğenmişler. Bu güzergahı her kullandığında uğradığını söylemesi, bizi çok mutlu etti. Bugün kendilerine Çine Köftesi, çöp şiş, yaprak sarma ikram ettik. Sıcak pide ile doğal tereyağı ile çökeleğin çok hoşuna gittiğini söylemesi üzerine önceden bunları ikram ettik. Bir süre de sohbet etme şansımız olan ünlü oyuncu Tütüncü, burayı artık ikinci adresi olarak gördüğünü söyledi” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler