27 Nisan 2024, Cumartesi

Evlat yolu gözleyen annelerin kapısını onlar çaldı

9 Mayıs 2021, Pazar 19:07

     


Çine'de evlatları asker ocağında olan annelerin kapısını çalan CHP'li Belediye Başkanı ve Parti Teşkilatı üyeleri, asker annelerinin gününü kutladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!)

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur ile parti yöneticileri, ilçe genelinde belirlenen ve evlatları asker ocağında bulunan 117 anneyi ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı.

Çine Belediye Başkanı Dinçer, "Evlatları asker ocağında bulunan annelerimizi ilçe teşkilatımız ile birlikte belirledik. Şehir merkezimiz ve kırsal mahallelerimizde bulunan 117 asker evlatlarının yolunu gözleyen annelerimizin gönüllerini aldık. Günün anlam ve önemi nedeniyle kendilerine küçük hediyeler takdim ettik. Vatan nöbeti tutan kardeşlerimiz inşallah sağlıklı bir şekilde ailelerine ve sevdiklerine kavuşur" dedi.

CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok da, evlat yolu gözleyen annelerin gününü kutladıklarını belirtti. Başkan Ok, bütün evlat yolu gözleyen annelere sağsalimbir şekilde kavuşmalarını temenni etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler