28 Mart 2024, Perşembe

Çineli muhtar maaşını da depremzedelere bağışlayacak

8 Şubat 2023, Çarşamba 11:28

     


Çine’nin Altınova Mahallesi Muhtarı İbrahim Yılmaz, deprem afet bölgesi için aldığı gıda ve hijyen malzemelerini yetkililere teslim ederken, Şubat ayı maaşını da Çine Kaymakamlığı’na teslim edeceğini söyledi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, deprem bölgelerindeki kurtarma çalışmalarının yanı sıra, yurdun dört bir yanından yardım seferberlikleri devam ediyor.

Türkiye’nin depreme uyandığı Pazartesi sabahı tüm yurt genelinde yardım kampanyaları başlatıldı. Aldığı bin lira tutarındaki gıda ve hijyen malzemelerinin deprem bölgesine ulaştırılması için yetkililere ilettiğini söyleyen Altınova Mahallesi Muhtarı İbrahim Yılmaz, “Yaşanan felaket sonucu yitirilen hayatlar ile kahrolduk ve daha kaç kişinin kurtarılmaya beklediğini de bilmiyoruz. Devletin tüm imkanları seferber edildi ama yaşanan felaketin büyüklüğü nedeniyle sadece devletin imkanlarını beklemek olmaz. Hepimizin imkanları ölçüsünde destek olmamız gerekir. Bu nedenle 15 Şubat’ta alacağım maaşımı da Çine Kaymakamlığı’na teslim ederek depremzedeler için bağışlayacağım. İnşallah biran önce oradaki mücadeleler sonuç verir. Bu saate kadar ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler