29 Mart 2024, Cuma

Çine Belediyesi hazırlıklarını tamamladı

7 Mayıs 2021, Cuma 16:49

     


Tüm ülke genelinde olduğu gibi Çine’de ve Akçaova Mahallesi'nde kurulacak olan pazaryerlerinin hazırlıkları, Belediye ekiplerince tamamlandı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "Halkımızın ve esnafımızın mağduriyet yaşamaması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İçişleri Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda yarın (8 Mayıs Cumartesi) günü tüm il ve ilçelerde semt pazarlarının kurulması kararlaştırıldı. Bu karara istinaden Çine Kaymakamlığı, Çine Belediyesi ve Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kurulacak olan pazaryerleri için alınacak olan tedbirleri görüşerek hazırlıkları tamamladı.

Çine Belediyesi ekipleri, ilçe merkezinde ve Akçaova Mahallesi'nde kurulacak olan semt pazarı için tüm hazırlıklarını yaptı. Çine Beleidye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, "İlçemizde kurulacak pazaryerinin hazırlıklarını yaptık. Pazar alanı tamamen yıkanarak dezenfekte edildi. Tezgahlar arası 3 metre olması gerekiyor ve bunun için ölçümler yapıldı. 4 girişi bulunan kapalı pazaryerinde saat 10.00 itibariyle alışverişler yapılacak. Girişlerde maske kontrolü ile ateş ölçümleri de ekiplerimizce yapılacak. Yine alınan karar doğrultusunda saat 17.00'de pazar alanı kapatılacak. Halkımızın ve esnafımızın mağduriyet yaşamaması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık" diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler