29 Mart 2024, Cuma

Çine’de çifte sevinç

6 Kasım 2021, Cumartesi 17:31

     


Çine gerçekleştirilen Galericiler Sitesi’nin açılış töreni sevincinde, geçirdiği trafik kazası sonrası 5 gün yaşam mücadelesi veren ve kısa sürede sağlığına kavuşan 21 yaşındaki genç galericinin de yer alması, mutluluğu ikiye katladı.

 

Aydın-Muğla Karayolu Hallaçlar Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve baba mesleğini yapan Çineli oto galerici Efekan Yavaş, kaldırıldığı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde 5 gün yaşam mücadelesi verdi. Daha sonra yaklaşık 2 hafta hastanede tedavisi devam eden Yavaş, taburcu oldu. Yaklaşık 20 gündür evde tedavisi devam eden Efekan Yavaş, Çine Galericiler Sitesi’nin bir esnafı olarak açılış törenine katıldı.

 

Galericiler Sitesi’nin açılış törenine katılan AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş başta olmak üzere diğer katılımcılar, işyerinde ziyaret ettikleri Efekan ile babası Ali İhsan Yavaş ve annesi Hamide Yavaş’a tekrar geçmiş olsun dileklerini iletti. Baba Ali İhsan Yavaş, çok büyük bir badire atlattıklarını belirterek, “Yaşanan talihsiz kaza sonrası çok zor günler geçirdik. Allah’ın izni, sizlerin desteği ve sevenlerimizin duası sonrası oğlumuz sağlığına kavuşuyor. Tedavi sürecimiz bir süre daha devam edecek. Çok şükür 45-50 sonra oğlumuz ilk defa bugün işyerimize gelebildi ve bu açılış töreni heyecanını yaşamak istedi. Bu zor dönemde bizden desteğinizi esirgemediniz. Sizden ve tüm sevdiklerimizden Allah razı olsun” diye konuştu.

 

Yaşam mücadelesini yeniden kazan Efekan Yavaş, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunanlar ile bir süre sohbet etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler