2 Mayıs 2024, Perşembe

Sağlık ve güzellik bu adreste buluştu

6 Ekim 2023, Cuma 16:22
Son güncelleme: 6 Ekim 2023, Cuma 18:18

     


Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Prof. Dr. Nida Gelincik Kaçar, açılışını gerçekleştirdiği kliniğinde Ege’nin tüm illerinden hastalarını bekliyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi 6019 sokakta gerçekleşen görkemli açılışa, Sarayköy Kaymakamı ve Denizli Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk, CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve çok sayıda davetli katıldı.

Klasik müzik eşliğinde, çeşitli ikramların sunulduğu açılışın konuşmasını gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bugün Denizli’mizde güzel bir başlangıç yapıyoruz. Çok değerli hocamız Prof. Dr. Nida Gelincik Kaçar hanımefendinin muayenehanesinin açılışındayız. Denizli’mize ve Kaçar ailesine, tüm şifa almak için gelecek olan başta hanımefendiler olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından protokol üyeleri ile davetlileri kliniği tanıtan Kaçar, yapılan işlemler hakkında bilgiler verdi.

“OLDUKÇA FAZLA BİR DONANIMA SAHİBİZ”

Klinik hakkında bilgiler veren Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Prof. Dr. Nida Gelincik Kaçar, “23 yıldır devam etmekte olduğum Pamukkale Üniversitesi’ndeki görevime bir ay kadar önce son verdim ve kendim bu özel kliniği açtım. Kliniğimizde tüm deri ve zührevi hastalık tedavisi yapılmaktadır. Sadece bunlara sınırlı kalmıyoruz, açıkçası oldukça fazla bir lazer sistemi donanıma sahibiz. Estetik işlemlerimiz de mevcut. Akne izi tedavisi, yüz kızarıklığı, cilt sıkılaştırma, gözenekleri daraltma, yüz damarlarının tedavisi, bacak varislerin tedavisi gibi bir çok hizmet vermekteyiz. Tüm bunları yapabilmek için uygun lazer sistemimiz, altın iğnemiz, BBL Lazerimiz var. Dolayısıyla bir çok şikayete hitap edebilecek bir donanma sahibiz. Bunun dışında lazer epilasyon da mevcut Kliniğimizde, benim gözetiminde epilasyon yapılmakta. Aynı zamanda cilt bakımı, karbon peeling gibi uygulamalarımız var. Botoks, dolgu, Mezoterapi, ip Askı onların hepsi mevcut. Hizmetlerimizi şuan üç kişilik bir ekiple vermekteyiz ben hariç benimle birlikte dört kişi oluyoruz. Klinik yöneticimiz, hemşiremiz ve bir tane de Estetisyen arkadaşımız mevcut” ifadelerini kullandı.

“SADECE DENİZLİ’YE HİTAP ETMİYORUZ”

Bütün Ege Bölgesi’ne hitap ettiklerini aktaran Kaçar, “Tabi sadece Denizli’ye hitap etmiyoruz. Aydın’dan, Nazilli‘den, Buharkent’ten, Uşak’tan çevre bir çok ilden hastalarımız mevcut. Eğer bize ulaşmak isterlerse “profdrnidagelincikkacar” Instagram hesabından DM’den direk bize ulaşabilirler ya da “0 533 599 44 20” telefon numarasından kliniğimizden detaylı bilgi alabilirler” dedi.

“ÇOK GÜZEL, ÇOK PRESTİJLİ BİR YER OLMUŞ”

Açılışa katılan Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ”Bugün Denizli’mizde yeni bir yerin daha açılışını yaptık. Çok güzel, çok prestijli bir yer olmuş. İlimize katkılar sağlayacak bir hizmet oldu, hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Hocalarımızın sağlık sektöründe Denizli’mize ve insanlarımıza olan yardımları bizim için çok önemli ve kıymetli. Denizli’nin nüfusu gittikçe artıyor. Denizli modernleşiyor ve ihtiyaçları değişiyor. Bu anlamda Nida hocalarımızın açmış olduğu bu yerin denizimize çok şey kazandıracağını düşünüyorum. Kendilerine başarılar diliyorum, yolları açık olsun, herkesi buraya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“KENDİSİYLE GURUR DUYUYORUZ”

Prof. Dr. Nida Gelincik Kaçar’ın eniştesi olan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Kliniği açan doktorumuz baldızım oluyor, aynı zamanda ev sahibi oluyoruz. Nida hanım ne kadar baldızımda olsa artık kız kardeşim gibi oldu. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Akademik kariyerini tamamladı artık, üniversiteden ayrılıp işine kendi kliniğinde devam etme kararı aldı. Ben başarılar diliyorum kendisine. Bu klinikte sağlığına kavuşacak olan insanlara da şimdiden geçmiş olsun diyorum” dedi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler