29 Mart 2024, Cuma

Çine Belediyesi’nde yangın riski seferberliği

4 Ağustos 2021, Çarşamba 13:43

     


Çine Belediyesi ekipleri, duyarsız vatandaşlar tarafından doğaya atılan ve yangın riski taşıyan cam şişeleri toplamak için seferber oldu.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Muğla Kavaklıdere ve Karacasu’da devam eden yangınlar henüz kontrol altına alınamazken, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in talimatı ve Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ali Alkan’ın kontrolünde yangın riski oluşturan materyaller doğadan toplanmaya başlandı.

 

Bölge’de yaşanan yüksek hava sıcaklığıyla yangın çıkma ihtimali olan ve tehlike arz eden Çine’nin ormanlık bölgelerinde ve yerleşim yerlerinde yangını önlemek adına belediye ekipleri harekete geçti. Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ali Alkan ve ekipler ormanlık bölgelere duyarsızca atılan ve yangına sebebiyet verebilecek cam şişe ile benzeri maddeleri topladı.

“VATANDAŞLARIMIZ GÖREVE DAVET EDİYORUM”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Çine’mize olası bir yangını önlemek adına ormanlık alanlarda temizlik ve önlem çalışması başlattık. Bu çalışma ile farkındalık yaratmak istedik. Tüm yurt genelinde çıkan yangınlar yüreklerimizi sızlattı. Bu acının ilçemizde yaşanmaması için elimizden gelen tedbirleri almaya devam edeceğiz. Ormanlık alanlarda nöbet tutan jandarma ekipleri ile halkımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Ayrıca Cuma ve Cumartesi saat 11.00’de daha fazla bölgede yapılacak olan çalışma için vatandaşlarımız göreve davet ediyorum” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler