28 Mart 2024, Perşembe

Çine Emniyeti’nin 2 özel polisi oldu

3 Aralık 2021, Cuma 12:38

     


Çine İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gizem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin 2 öğrencisine çok sevdikleri meslek olan polislerin üniforması ve şapkasını hediye etti.

 

Çine’de hizmet veren Gizem Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Esma Kılışçı, Psikolog Defne Öz, Özel Eğitim Öğretmeni Ahmet Karahisarlı, zihinsel ve bedensel engelli öğrencileri Hasan Bayram ve Elif Yıldız ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar’a ziyaret etti.

“ONLAR BU HEDİYELERİ VE SİZİ ASLA UNUTMAZLAR”

Ziyarette, engelli öğrencilerden Hasan Bayram İlçe Emniyet Müdürü Afşar’a çiçek hediye ederken, Elif Yıldız da kendi yaptığı resimleri takdim etti. Özel öğrencilerin hediyelerini karşılıksız bırakmayan Müdür Afşar, Hasan Bayram’a trafik polisi üniforması, Elif Yıldız’a da polis şapkası ile birer adet hediye paketi verdi. Polis şapkası ve üniforması giyen engelli öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerken, Rehabilitasyon Merkezi Defne Öz, “Bu hediyeler onların en büyük istekleriydi. Onlar bu hediyeleri ve sizi asla unutmazlar. Çünkü özel bireylerin böyle bir özelliği var” dedi.

“YAPTIĞINIZ İŞ ZOR AMA BİR O KADAR DA KUTSAL BİR GÖREV”

Bir süre engelli öğrenciler ve öğretmenleri ile sohbet eden Emniyet Müdürü Talet Afşar, öncelikle 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutladı. Rehabilitasyon Merkezi yetkililerinin çok önemli bir görev ve sorumluluk üstlendiğini dile getiren Afşar, “Bu özel insanlar toplumumuzun bir parçası. Onların topluma kazandırılması için sizler büyük çabalar veriyorsunuz. Sizin bu hizmetlerinizden faydalanamayan özel birey kalmamalı ve ben bunu yaptığımız muhtarlar toplantısında da dile getireceğim. Daha önce görev yaptığım Sultanhisar’da bu birlikteliği sağlamış ve güzel sonuçlar elde etmiştik. Yaptığınız iş zor ama bir o kadar da kutsal bir görev. Bu ziyaretiniz ile bizi onurlandırdınız. Bizim hem sizler hem de özel insanlarımız için yapabileceğimiz bir konu olursa, her zaman katkı sağlamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 

Özel öğrenciler Hasan Bayram ve Elif Yıldız, polis selamı vererek İlçe Emniyet Müdürü Talet Afşar’a veda etti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler